Procureo snimak - Ronaldo žestoko uvredio Alegrija posle eliminacije od Ajaksa? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procureo snimak - Ronaldo žestoko uvredio Alegrija posle eliminacije od Ajaksa? (video)

Ovaj gest Portugalca će se tumačiti na različite načine.

Italijanski mediji najavljuju velike promene u Juventusu nakon još jedne sezone u kojoj "Bjankoneri" nisu uspeli da osvoje titulu prvaka Evrope.

Na tom putu im se isprečio Ajaks koji je iznenadio šampiona Italije i slavio u Torinu sa 2:1.

Odmah nakon meča pojavile su se spekulacije da će Kristijano Ronaldo napustiti klub na kraju sezone, a njegova reakcija po poslednjem sudijskom zvižduku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utorak dovoljno govori o njegovom nezadovoljstvu.

Portugalac je gestikulirao ka klupi Maksa Alegrija želevši da ukaže na nedostatak hrabrosti italijanskog stručnjaka da izvede ofanzivniju postavu.

Mnogi smatraju da je 34-godišnji as nezadovoljan odlukom da Žoao Kanselo ne započne meč, iako je upravo desni bek bio asistent kod gola u prvoj utakmici.

View this post on Instagram

Triplice fischio di #JuveAjax: @Cristiano guarda verso la panchina e fa segno che qualcuno se l’è fatta addosso.  È una scena P A Z Z E S C A! Ma forse avete ragione voi, ha fatto bene la Juve a provare a frenare gli olandesi col catenaccio 🔐 | 📼 @robertocasanova1973 Tackleduro.com

A post shared by Tackle Duro 🏴‍☠️ (@tackleduro_) on Apr 19, 2019 at 2:49am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je Ronaldov transfer bio promašaj? U Juventusu trljaju ruke...

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 10:03

Takmičarski ciljevi nisu ostvareni, ali sa druge strane, kada pogledate brojeve, jasno da je Portugalac zlatni rudnik....Kristijano Ronaldo je demantovao navode da razmišlja o odlasku iz Juventusa, iako se njegova reakcija nakon meča nije svidela navijačima...U Italiji traju polemike da li se Juve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.