Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 21:58

Procurele fotografije: Sane obukao najskuplje nemačko odelo

Greškom tviter naloga nemačkog kluba na arapsom jeziku fotografije nemačkog reprezentivca pre vremena isplivale u javnost

Evo još jednog velikog zvaničnog transferea u Evropi. Leroj Sane je novo pojačanje minhenskog Bajerna. Fenomenalni krilni vezista stigao je iz Mančester Sitija za obeštećenje nešto manje od 50.000.000 evra, ali koje će uz bonuse moći da naraste do maksimalnih 60.000.000.

Sane je danas prošao medicinske preglede, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je stavio potpis i slikao se sa čelnicima kluba. Ipak, fotografije su se pojavile u javnosti pre vremena, pošto ih je plasirala zvanična tviter stranica bavarskog klub na arapskom jeziku. Fotografije su ubrzo sklonjene, ali su potom ponovo objavljene. To otkriva nemački Bild, koji kaže da klub nema direktnu kontrolu nad tom stranicom, već njom uprava preo određene markentinške agencije.

Još uvek nije poznato na koliko godina ugovora je potpisao nemački reprezentativac, ali je ralno očekivati da to bude petogodišnja saradnja. Sane je fudbalski stasao u omladinskom pogonu Šalkea, odakle je na leto 2016. godine za 52.000.000 evra prešao u Mančester Siti.

Nema sumnje da će Sane predstavljati kapitalno pojačanje za Bavarce, koji i ovako imaju moćna krila, a sada su dobili opciju više. Očekuje se da će Hansi Flik na bokovima igrati sa njim i Seržom Gnabrijem, dok će im prva alternativa biti Kingsli Koman.

???? Leroy Sané during his FC Bayern medical pic.twitter.com/LlVD3jLUrI

???? First photos of Leroy Sané signing his Bayern contract and in a Bayern shirt pic.twitter.com/JZmLr2OQu6

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.