Izvor: Glas javnosti, 16.Nov.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proći ćemo Dance

Na krilima iznenađujuće pobede nad danskim Svenborgom 28:24 (12:10) u 3. kolu EHF Kupa, rukometaši Partizana pred revanš meč 22. novembra ističu da su spremni za prolazak u narednu rundu takmičenja. Malo ko je očekivao da će odlični tim Svenborga biti poražen u Beogradu, ali trećeplasirani tim u danskoj ligi ispraćen je kući sa minusom od četiri gola.

Ruku na srce, to u rukometu i nije neka velika prednost, ali igrač Partizana Ilija Abutović ističe da je pobeda došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << posle dobre pripreme za susret sa Dancima i kao posledica toga što je ekipa „ispoštovala sve što je bilo dogovoreno“.

- Nadam se da ćemo i u revanšu da ponovimo dobru igru u odbrani i pozitivan rezultat. To znači da verujem da možemo da prođemo u naredni krug takmičenja - rekao je Abutović.

Trener Partizana Saša Bošković imao je mnogo zamerki na sudijske odluke tokom meča, a jednom prilikom desila se i nesvakidašnja situacija kada je strateg crno-belih gestikulirajući sudijama nehotice srušio svog kolegu sa klupe Svenborga Gudmundura Gudmunsena.

- Mi smo priželjkivali pobedu i potajno se nadali da možemo do nje. Želeli smo pre svega da pružimo otpor veoma dobroj ekipi Svenborga.

Trener gostiju, naravno, nije bio zadovoljan ishodom utakmice, a za revanš pred svojim navijačima najavio je veliku borbu.

- Veoma sam razočaran. Mislim da će naredna utakmica biti teška i interesantna - rekao je Gudmunsen.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.