Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 03:31

Proces završen

Direktor ekipe Red Bul Kristijan Horner rekao je danas da mu je drago što je proces protiv njega završen i istakao da taj tim spreman da brani obe titule u Formuli 1.
Horner je ostao na funkciji direktora Red Bula nakon što su juče protiv njega odbačene optužbe za neprikladno ponašanje.
Austrijska kompanija je pokrenula početkom meseca istragu protiv Hornera, nakon što ga je koleginica optužila za neprikladno ponašanje, ali je nezavisna komisija odbacila te optužbe.
„Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mi je drago što je proces završen. Naravno da ne mogu da komentarišem proces, ali sada smo ovde i spremni da se fokusiramo na sezonu pred nama i da pokušamo da odbranimo obe titule“, rekao je Horner za Skaj sport.
Novinare je zanimalo da li je tim jedinstven. „Unutar tima, nikada nismo bili jači“, rekao je Horner.
Red Bul je juče naveo i da podnosilac žalbe ima pravo na žalbu, pa je Horner upitan i da li veruje da je proces završen.
„Ne mogu da komentarišem, ali je proces sproveden i završen“, naveo je on.
Horner je na čelu Red Bula od 2005. godine, a ekipu je predvodio do šest konstruktorskih i sedam titula u konkurenciji vozača.
Pr

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.