Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2024, 05:21

Probudili su zver u Jokiću! MVP partija Nikole, Marej uhvatio zalet pred meč koji rešava sve

Košarkaši Denvera nadigrali su Jutu sa 111:95 i imaju pol poziciju u borbi za prvo mesto, pred poslednje tri utakmice. Nikola Jokić ubacio je 28 poena, 13 skokova i sedam asistencija za 34 minuta na terenu, imao je i pravu podršku oporavljenog Džamala Mareja, koji je takođe imao 28 poena, uz četiri asistencije i dva skoka.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLA JOKIĆ PONOVO SJAJAN: Rutinska pobeda šampiona u trci za lidersko mesto! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2024

Odličan meč za Srbina. Aktuelni šampion lige, Denver Nagetsi su rutinski savladali Jutu Džez u komšijskom derbiju u meču koji nije imao veliku neizvesnost. Konačni rezultat u Solt Lejk Sitiju iznosio je 95:111 za tim iz Kolorada. Najbolji pojedinac na meču je tradicionalno bio srpski centar...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.