Problemi za Orlove u Alikanteu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Orlove u Alikanteu

Iako je bilo planirano da Orlovi već u petak (20 časova) odrade prvi trening u Alikanteu, dobili su neplanirano slobodno veče zbog kašnjenja celokupnog prtljaga.
Neprijatno su bili iznenađeni naši reprezentativci po sletanju na aerodrom „Barahas“ kada su utvrdili da ni jedan komad prtljaga nije doleteo zajedno sa njima u Madrid.
Kašnjenje prilikom leta Beograd – Minhen, gde je selekcija presedala, dovelo je do brzog presedanja i do toga da se prtljag zaturi, što je prouzrokovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << brigu u našem timu.
Naredni let iz Bavarske je po redu letenja stizao dva sata kasnije, ali je posle konsultacija sa osobljem odeljenja za izgubljen prtljag i njihovih potvrda da će bagaž u Alikante stići najbrže moguće, doneta odluka da ekipa nastavi putovanje. Ipak, prtljag nije stigao na vreme...
U Alikanteu, se nalaze trenutno sledeći reprezentativci: Marković, Prodanović, Stanić, Vujin, Marjanac, Stojković, Beljanski, Rnić, Kostadinović, Vučković, Ilić, Šešum, Čutura i Nikčević.
Za nedelju je planiran dolazak Toskića i Manojlovića, a poslednji stižu Nenadić i Stanković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.