Problemi za Kontea, Junajted primoran da zadrži Sančeza!?

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Kontea, Junajted primoran da zadrži Sančeza!?

Naredni sati će dati bolji uvid u stanje igrača Junajteda.

Antonio Konte je na pragu dovođenja svoje nekadašnje želje dok je vodio Juventus, ali razvoj događaja tokom vikenda na "Old Trafordu" bi mogao da mu sruši planove.

Iako je posao delovao kao maltene završen, "neroazuri" su napravili dogovor sa Junajtedom gde bi imali i obavezu za otkup Sančeza po kraju sezone, povreda Marsijala bi mogla sve da stavi na čekanje a možda i stopira posao.

Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izgubio na svom terenu od Kristal Palasa sa 1:2, ono što pored serije promašenih penala brine Solskjera jeste i povreda ponajboljeg igrača na početku sezone Antoni Marsijala.

Francuz je zaradio povredu butine, što se videlo pri kraju meča.

Ofanzivac je navodno prošao sve testove jutros, u toku dana se čekaju rezultati pregleda gde ćemo videti intezitet povrede bivšeg igrača Monaka.

Ako povreda bude teže prirode i zahteva dužu pauzu, engleski mediji nagoveštavaju da će Solskjer biti primoran da vrati Aleksisa u prvi tim što bi za posledicu ostavilo Inter praznih ruku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.