Problemi u Obiliću

Izvor: B92, 09.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi u Obiliću



Četvorica fudbalera beogradskog prvoligaša Obilića izrazili su želju da odu iz kluba u zimskom prelaznom roku, jer se nisu dogovorili sa upravom oko neisplaćenih zarada, javljaju beogradski sportski dnevnici.

Zahtev za raskid ugovora izrazila dvojica najboljih vezista Ivan Jovanović i Bojan Zajić, kao i Jane Gavalovski i Nenad Mitrović. Na kraju jesenje sezone klub je napustio i Vladimir Krnjinac.

Dosadašnji trener Obilića Dragoljub Bekvalac ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je podneo ostavku, a u petak se nije pojavio na prozivci pred početak priprema za nastavak sezone.

Predsednik Obilića Dragiša Binić izjavio je da će razgovarati sa Bekvalcem i pokušati da ga ubedi da promeni odluku.

"Dogovoreno je da se sve obaveze (prema igračima) izmire i da rad nastavimo u ponedeljak. Obilić će zadržati dobar igrački kadar, što je garant da ćemo imati uspešno proleće", rekao je Binić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.