Problemi u Glejzer familiji, Junajted dobija kontroverznog vlasnika?!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi u Glejzer familiji, Junajted dobija kontroverznog vlasnika?!

Engleski mediji preneli da čelnici premijerligaša planiraju put u Saudijsku Arabiju.

Navijači već par sezona vode "rat" sa porodicom Glejzer, "crveni đavoli" optužuju američke vlasnike da klub posmatraju samo sa poslovne strane dok ih uspesi na klupskom planu i želje navijača ne interesuju. Engleski mediji spekulišu već danima da je promena vlasnika itekako moguća.

Mohamed Bin Salman je već dva puta odbijen, ali deluje da će treća ipak biti sreća. Englezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pišu kako se čelnici Junajteda spremaju za put u Saudijsku Arabiju, Vudvord je izjavio kako predstojeći put nema veze sa prodajom kluba.

Jedan od članova porodice Glejzer, Kevin Glejzer, je ranije tokom nedelje pokušao da proda svojih trinaest procenata udela u vlasništvu Junajted ali mu nije uspelo. Navodno Bin Salman, član kraljevske porodice, planira da iskoristi ovakve trzavice u američkoj porodici kako bi osnažio svoj slučaj.

Navodno je odbijena ponuda od tri milijarde evra za otkup kluba sa "Old Traforda", dok se bogatstvo princa procenjuje na sedam milijardi evra. Ovo je procena njegovog ličnog bogatstva dok kao glavni u kraljevskoj porodici može da računa i na više. Zbog loših rezultata Junajteda kompanija Ševrolet je odbila da pregovara o obnovi ugovora koji vredi 450 miliona evra, očigledno je da i sponzori gube strpljenje.

Deluje da je promena neminovna, na navijačima je da sačekaju informacije sa "nepostojećeg" sastanka u Saudijskoj Arabiji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.