Problemi na Marakani: Orlandić završio polusezonu, Rendulić u autu dve nedelje

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi na Marakani: Orlandić završio polusezonu, Rendulić u autu dve nedelje

Crnogorski napadač slomio kost u stopalu i očekuje ga duga pauza, dok defanzivac muku muči sa listom desne noge

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović pred sutrašnji meč sa Novim Pazarom suočava se sa ozbiljnim kadrovskim prblemima.

Prema pisanju Novosti, crnogorski napadač Petar Orlandić već je završio polusezonu. Najmalerozniji fudbaler Superlige polomio je kost u stopalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mora da miruje mesec dana i gotovo izvesno će se vratiti na teren tek na proleće.

Stameni napadač je do sada odigrao samo mečeve protiv Kairata, a zatim je stalno bio na listi povređenih. Zadobio je jak potres mozga (pauza 45 dana), zatim je povredio skočni zglob, ali na magnetnoj rezonanci nije bio ustanovljen prelom. S obzirom na to da je dugo imao otok u zglobu, ponovnim pregledom ustanovljen je i pravi razlog.

Sreće nema ni iskusni Zoran Rendulić, koga dugo već muči list desne noge. Štoper crveno-belih će, prema pisanju Žurnala, morati da pauzira naredne dve nedelje, a da je zdrav verovatno da bi igrao na sutrašnjem meču sa Pazarcima.

Rendulić, koji je tokom leta stigao iz Čukaričkog u Crvenu zvezdu, našao se u krugu startera u prve tri utakmice na početku sezone, ali je i tada imao problem sa upalom lista desne noge.

FOTO: Star Sport

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Napadač Crvene zvezde slomio kost stopala

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović suočava se sa kadrovskim tegobama pošto do kraja polusezone neće moći da računa na svog napadača.. . Naime, crnogorski internacionalac Petar Orlandić zaradio je lom kosti u svom stopalu zbog čega će, kako prenose Novosti, pauzirati sve do kraja jesenjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.