Problemi Totenhema ne prestaju, Ali odsustvuje do marta

Izvor: RTS, 23.Jan.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi Totenhema ne prestaju, Ali odsustvuje do marta

Dele Ali će propustiti najmanje šest meseci zbog povrede zadnje lože koju je zadobio na meču sa Fulamom.
Mladi reprezentativac Engleske se povredio u 86. minutu susreta koji je Totenhem dobio rezultatom 2:1.

Ovo je samo jedan u nizu problema koji je zadesio trenera Totenhema Maurisija Poćetina, koji ne može da računa na povređenog Kejna, ali i na odsutnog (Azijski kup) Sona.
Ovo projektovano >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odsustvo znači da Ali, između ostalog, neće moći da igra derbi meč sa Arsenalom, kao i (makar) prvi meč osmine finala Lige šampiona u kojem engleski tim igra sa liderom Bundeslige Borusijom iz Dortmunda.
Poćetino je istakao da, bez obzira na sve, ne planira da se žali zbog kadrovske situacije, već se raduje što će ostali igrači imati priliku da se iskažu u teškom trenutku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.