Problem za Tumbakovića, reprezentativac Srbije ima koronavirus!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 23:25

Problem za Tumbakovića, reprezentativac Srbije ima koronavirus!

"Orlovima" predstoji ključni meč za odlazak na EURO.

Reprezentacija Srbije bi se mogla naći u velikom problemu pred ključni duel za odlazak na EURO protiv Škotske u Beogradu.

Kako prenosi portal Nova.rs, fudbaler Sasuola Filip Đuričić pozitivan je na koronavirus.

On nije otputovao sa ekipom koja je danas savladala Napoli sa 2:0, u protokolu utakmice zavedeno je da je Filip izostao zbog povrede mišića, ali činjenica je da je ostao kod kuće u izolaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer je bio pozitivan na ranijem testu.

Kako saznaje Nova.rs, Đuričić se trenutno oseća dobro, nema temperaturu i ne pokazuje simptome koji su karakteristični za kovid.

On bi trebalo da u sredu i petak ide na naredne testove na koronavirus.

Veruje se da se Filip zarazio od klupskog kolehe Haraslina sa kojim je delio jednu od svlačionica, a sa njim se nekoliko puta vozio do kuće sa treninga.

Srbija će 12. novembra igrati finale baraža za odlazak na EURO, pitanje je da li će Đuričić biti u mogućnosti da se odazove Ljubiši Tumbakoviću.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poslednja vest - Srbija možda bez dvojice ponajboljih na Škote!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 17:49

Ne, nikako nije dobro....Koronavirus je pokosio Ajaks, a među zaraženima je i naš Dušan Tadić, samo 10 dana pre utakmice sa Škotskom!..Ovu vest plasirao je pouzdani holandski Telegraf, koji je potvrdio da su zaraženi Tadić, Klasen, golmani Onana i Stekelnburg, te da oni nisu otputovali u Dansku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.