Problem za PSŽ: Nejmar opet povređen!

Izvor: Mondo, 03.Dec.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za PSŽ: Nejmar opet povređen!

Brazilac je sam zatražio izmenu, a potom odšetao u svlačionicu isfrustriran zbog obnovljene povrede...

Pari sen Žermen je u nedelju uveče okončao svoj pobednički niz u Ligi 1 pošto je u 15. kolu Bordo uspeo da izbori remi protiv njih (2:2), ali daleko od toga da je to stvar koja je Tomasa Tuhela najviše zabrinula na toj utakmici...

Ključni detalj desio se u 57. minutu kada se Nejmar okrenuo ka klupi svog tima i jasno dao do znanja da ne može da nastavi meč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Tuhel je na teren poslao Šupa-Motana, a strelac vodećeg gola Nejmar je isfrustrirano odmah odšetao u svlačionicu, navlačeći i dres preko glave, verovatno i zbog bolova koje je osećao i povrede koju je ponovo obnovio.

Nakon meča sa Liverpulom u Ligi šampiona rekao je da nije bio 100% spreman, a veliki napori doveli su do novih problema sa zadnjom ložom, odnosno bolom kod prepone.

Na terenu bez njega, Kilijan Mbape je preuzeo odgovornost i postigao drugi vodeći gol na meču u 66. minutu, međutim danski napadač Andreas Kornelijus je u 84. minutu doneo drugo izjednačenje, pošto je prethodno Žimi Brijan "poništio" sjajan gol Nejmara.

"Ne znam šta je problem, čini se da je opet stara povreda...", rekao je Tuhel koji je pokušavao da zvuči optimistično nakon prvog remija u Ligi 1 za PSŽ.

"Moramo biti oprezni. Rekao mi je da nije problem da igra večeras, ali je teren bio komplikovan za igru... Doneli smo zajedničku odluku, Nejmar, lekar i ja, da ne rizikuje mnogo večeras, ali je osetio nešto i izašao, verujem na vreme".

Pred Pari sen Žermenom je već za osam dana duel sa Crvenom zvezdom, praktično odlučujući u poslednjem kolu Lige šampiona u Beogradu.

"Neće igrati protiv Strazbura, a nadamo se da će već za Monpelje biti spreman", poručio je Tomas Tuhel koji protiv Bordoa uopšte nije koristio Edinsona Kavanija, dok je Dani Alves prvi put ove sezone počeo utakmicu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.