Problem u Superligi, večiti remete raspored!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem u Superligi, "večiti" remete raspored!

Videćemo kako će to rešiti u Fudbalskom savezu Srbije.

Predstojeću pauzu zbog obaveza reprezentacija za predah će iskoristiti i Crvena zvezda i Partizan.

"Večiti" imaju po jednu zaostalu prvenstvenu i jednu kup utakmicu, ali ih neće igrati ni pre ni posle kvalifikacionih duela državnih timova ovog meseca.

"Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se izjasnili da zbog velikog broja reprezentativaca ne mogu da igraju protiv Spartaka u osmini finala našeg najmasovnijeg takmičenja. Postoji šansa da se Zvezda 20. novembra sastane sa Mačvom, što će ovih dana da bude poznato", rekao je predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković u izjavi za Sportski žurnal.

Kad je reč o odloženim susretima šestog kola Linglong Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog i Radnika i Partizana velika je mogućnost da se odigraju 14. decembra u terminu poslednjeg jesenjeg kola.

U tom slučaju, ostali klubovi bi ranije otišli na odmor, a proleće bi počelo 15. februara mečevima 21. umesto 22. kola. To bi značilo da će se u kalendar takmičenja uvrstiti još jedna runda u vanrednom terminu.

Iako sa sigurnošću nije moglo da se kaže kada će odložena utakmica između Proletera i Radničkog naknadno biti odigrana, po svemu sudeći ovaj meč će biti istoga dana kada će svoje odložene susrete igrati Crvena zvezda i Partizan.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.