Problem u Denveru – Jokićev saigrač odlazi zbog trenera?

Izvor: B92, 28.Jan.2023, 10:17

Problem u Denveru – Jokićev saigrač odlazi zbog trenera?

Košarkaš Denvera Bouns Hajland nalazi se na izlaznim vratima tog tima, prema navodima Džejka Fišera.

Američki novinar je prvi plasirao informaciju kako se tim iz Kolorada raspituje koja bi bila vrednost Hajlanda u trejd pregovorima.

Navodno je za rastanak dve strane krivac trener ekipe Majk Meloun, tačnije sporadični okršaji između njega i igrača. Uz to, zabrinuti su u Denveru da li će imati dovoljno novca da plate i njega i Brusa Brauna kada dođe vreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obnavljanje ugovora.

Nagetsi su navodno zainteresovani za prevashodno defanzivno orijentisanog visokog igrača uz dodatni pik u zamenu za Hajlanda.

Hajland ove sezone u proseku postiže 12,4 poena, tri asistencije i dva skoka. Odlukom trenera nije igrao na dva meča uzastopno, pre nego što se vratio u poslednjem – porazu od Milvokija.

Mogao bi put Minesote gde se za sve pita Tim Koneli, njegov veliki pristalica i čovek koji ga je i draftovao dok je bio u Denveru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.