Pro Reko ubedljiv na Banjici

Izvor: RTS, 30.Apr.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pro Reko ubedljiv na Banjici

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 (1:3, 1:5, 2:4, 3:6) u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona.

Partizan je tako upisao šesti poraz u Ligi šampiona, odnosno ostao je na dva trijumfa i jednom remiju, dok je aktuelni šampion Evrope stigao do sedme pobede.
Nikola Jakšić i Lukas Gilen su postigli po dva gola za ekipu Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vujasinovića, a u strelce su se još upisali i Gavril Subotić, Radomir Drašović i Mateja Asanović.
U redovima Pro Reka najefikasniji je bio Mateo Aikardi sa četiri gola, Filip Filipović, Aleksandar Ivović, Sandro Sukno, Dušan Mandić i Andrea Fondeli su dali po dva, dok su Andrija Prlainović i Duško Pjetlović po jednom pogodili mrežu Partizana.
Crno-beli su na meču na Banjici Pro Reku pružili otpor koliko su mogli, a sjajna italijanska ekipa je već posle prve dve četvrtine pokazala u kom će se pravcu utakmica odvijati.
U nastavku, Pro Reko je samo povećavao prednost da bi na kraju stigao do ubedljive pobede.
Partizan takmičenje u Ligi šampiona završava 18. maja utakmicom protiv Solnoka.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pro Reko silan na Banjici

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016

Najjači vaterpolo tim Evrope ubedljivo pobedio Partizan u Beogradu, u pretposlednjem kolu aktuelne faze Lige šampiona...Foto: MN Press..Moćni Đenovljani pokazali su snagu...Vaterpolisti Partizana izgubili su u subotu u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 (1:3, 1:5, 2:4, 3:6), u devetom...

Nastavak na Mondo...

LŠ - Pro Reko bez milosti protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016

Očekivan, ali i veoma ubedljiv poraz Partizana od ''drim tima'' iz Italije...Vaterpolisti Partizana izgubili su večaras u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 (1:3, 1:5, 2:4, 3:6) u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona...Partizan je tako upisao šesti poraz u Ligi šampiona, odnosno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.