Priznanje Alimpijeviću - trener kola!

Izvor: Mondo, 27.Jan.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje Alimpijeviću - trener kola!

"Napravio je stabilan tim koji je na papiru, posebno na startu sezone, delovao kao najlošiji u poslednjih nekoliko godina", poručuju sa "Jurohupsa".

Foto: MN Press

Priznanje za pobedu nad Olimpijakosom - 89:78!

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" izabrao je trenera crveno-belih Dušana Alimpijevića za najboljeg stručnjaka 20. kola, nakon što je Crvena zvezda uzela "skalp" i poslednjem timu protiv kog je igrala u Evroligi, a koji je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada bio nepobediv za crveno-bele.

Alimpijević je isključen na početku treće četvrtine nakon burnog protesta kod sudija, pa je dobio dve brze tehničke greške i rukovođenje ekipom potom je preuzeo Milenko Topić.

"Nije ih vodio gotovo pola meča zbog isklječanja, ali je napravio stabilan tim koji je na papiru, posebno na startu sezone, delovao kao najlošiji u poslednjih nekoliko godina. To nije bio slučaj protiv Olimpijakosa", stoji u zaključku ovog portala

Alimpijević je i u decembru, nakon pobede nad Real Madridom, takođe izabran za trenera kola.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.