Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 21:54

Prisebonst junaka Kjera spasila Eriksena

Kako je reakcija defanzivca Milana sprečila tragediju

Pričaće se godinama o učasnim scenama sa Parken stadiona. Kada se vezista reprezentacije Danske Kristijan Eriksen stropoštao na travu i izgubio svest, malo ko je bio priseban od aktera meča. Većina reprezentativaca je u šoku gledala borbu za život veziste Intera, ali je u pravog junaka izrastao kapiten Danske Simon Kjer.

Upravo je defanzivac Milana pravovremenom reakcijom sprečio Eriksena da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u nesvesnom stanju pregrize jezike. Postavio ga je u ispravan položaj, i potom organizovao ostatak ekipe. Reprezentativci Danske su napravili živi zid oko Eriksena, kako bi medicinska služba imala prostor za reanimaciju.

Kjer je imao dovoljno hrabrosti i da priđe lepšoj polovini Kristijana Eriksena.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.