Prirodniji ili mehanički izgled

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prirodniji ili mehanički izgled

Estetska hirurgija na istočnoj i zapadnoj obali SAD vidno se razlikuje, jer holivudski glumci traže "mehanički izgled", a na istoku prirodniji, prenosi u utorak list Holivud reporter.

"Pacijenti u Njujorku više žele da liče na sebe, ali da naravno budu lepši, dok u Los Anđelesu traže 'mehanički izgled' s prenaglašenim usnama i previsokim nosem i čelom", rekao je estetski hirurg Šerel Eston.

Dermatolog Patriša Veksler je rekla da Njujorčanke žele "lice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje se pomera", a u Los Anđelesu "veštačko, nepomično i naduvano lice".

Hirurzi su kao primer naveli estetski obrađena lica američkih glumica Robin Rajt sa istoka i Meg Rajan sa zapada.

"Robin Rajt je primer elegantne žene koja je prešla 40. godinu. Moje pacijentkinje nikako ne žele da izgledaju kao one iz Los Anđelesa", rekao je hirurg Dejvid Kolbert, koji radi i na istočnoj i na zapadnoj obali.

Robin Rajt je prošle godine novinarima priznala da redovno ubrizgava botoks za peglanje bora, ali samo dva puta godišnje, dok većina žena na zapadnoj obali to radi bar deset puta godišnje.

"U Njujorku se ne mogu videti 'dvojnici' Majkla Džeksona, jer se posao bolje radi, dok se u Los Anđelesu baš to traži, jer su pacijentkinje pod uticajem foto modela u svom okruženju", rekao je specijalista Leri Koplin s Beverli hilsa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.