Pripreme konjičke reprezentacije Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme konjičke reprezentacije Srbije

Posle više od dve decenije, konjička reprezentacija Srbije se priprema za veliko takmičenje. Domaćin priprema je novosadski konjički klub "Graničar". Budući reprezentativci su zadovoljni uslovima, i kažu, potrudiće se i da se vrate sa medaljama.

U konjičkom klubu "Graničar" koji je domaćin reprezentacije svakodnevno se priprema 20 potencijalnih reprezentativaca. Pripreme za Balkanijadu biće završene u nedelju, kada će se i znati konačan spisak članova nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << selekcije.

"Konačni spisak će biti oko 12 do 14 takmičara koji će biti spremni da nas predstave na balkanskom šampionatu. Ne očekujemo da će tu sve biti medalje, normalno, voleli bismo, ali najbitnije je da našu zemlju i naš savez predstavimo u lepom svetlu", kaže Boško Ristić, selektor reprezentacije.

Nacionalni tim se za velika takmičenja zajedno nije pripremao više od 25 godina. Uz pomoć Feja, Savez za konjički sport ove godine uspeo je da omogući potencijalnim reprezentativcima sedmodneve pripreme.

Balkanski šampionat biće održan prve nedelje septembra, u Bukureštu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.