Pripreme Partizana od 6. avgusta

Izvor: B92, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme Partizana od 6. avgusta



Košarkaši Partizana počeće pripreme 6. avgusta u Beogradu, ali ekipa još nije kompletirana i još se ne zna u kakvom sastavu će početi kondicioni deo. "Nema ništa novo oko pojačanja i ne treba brzo očekivati novosti. Nešto što je ranije izgledalo kao urađeno nije moglo da se završi, tako da stvari treba raditi ispočetka", rekao je agenciji Beta trener šestostrukog uzastopnog šampiona države Duško Vujošević.

Šampionski tim napustili su do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vontigo Kamings, Kosta Perović i Predrag Drobnjak, a neizvesno je da li će još nekoliko igrača ostati u klubu.

Startni bek Uroš Tripković i dalje se leči od povrede, a 17. avgusta će se znati kada i kako će nastaviti rad.

"Tripković je 17. jula obavio preglede i lekar mu je tada preporučio tri do četiri nedelje mirovanja. Sačekaćemo tačno mesec dana, pa ćemo u zavisnosti od toga videti kako i šta dalje", objasnio je Vujošević.

Crno-beli će 6. avgusta u Beogradu obaviti bazične pripreme. Taj deo trajaće 10 dana, a radiće se na kondiciji i izdržljivosti, što je uvod za rad sa loptom. Tim će posle toga početi sa taktičkim pripremama, ali taj program još nije objavljen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.