Pripreme Orlova u Austriji: Dekijevo prisustvo zlata vredi

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme "Orlova" u Austriji: Dekijevo prisustvo zlata vredi

Baš kao što je i najavio prilikom posete našoj redakciji, Dejan Stanković je od prvog dana priprema reprezentacije Srbije uz "orlove" u Bad Valtersdorfu.

- Neću da smetam. Neću nikome ništa da pričam ako me ne pita. Iz iskustva znam koliko je u ofoj fazi priprema igračima neoiphodan mir i potpuna koncentracija. U Austriju idem na poziv selektora Mladena Krstajića - pričao nam je nekadašnji as Crvene zvezde, Lacija, Intera i dugogodišnji reprezentativac.

Stankovićevio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prisustvo, međutim, neizmerno znači. Znaju svi igrači koliko je iza njega, kakvim iskustvom zrači. Uostalom, iza njega su 103 utakmice u dresu državnog tima i tri Mondijala - u Francuskoj 1998, Nemačkoj 2006. i Južnoj Africi 2010. godine.

Zanimljivo, na svakom od pomenutih Svetskih prvenstava nosio je dres našeg državnog tima, a igrao za - različitu državu. Najpre za SR Jugoslaviju, potom za Srbiju i Crnu Goru, na kraju i za Srbiju.

Inače, Stanković ide i na Mondijal u Rusiju kao FIFA ambasador fudbala. Nema sumnje da "orlovima" svaki minut proveden u njegovom društvu može da bude dragocen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.