Printezis zamalo zaplakao: Ostajem!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Printezis zamalo zaplakao: Ostajem!

Krilni centar Olimpijakosa potpisao novi ugovor sa Pirejcima. "Čini mi se da ću ovde završiti karijeru", emotivno je izjavio.

Foto: MN Press

Posle završetka sezone bez trofeja, Olimpijakos će sasvim izvesno pretrpeti određene promene u sastavu. Na primer, već je poznato da je Panatinaikos spreman da dovede Vangelisa Mancarisa ako propadnu njegovi pregovori sa Pirejcima.

Ipak, uoči očigledno burnog leta u atinskoj luci jedna stvar je jasna - Jorgos >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Printezis ostaće u klubu.

Iskusni krilni centar, rođen 1985. godine, potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Dvostruki osvajač Evrolige i jedan od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji dogovorio je nastavak saradnje sa klubom u kojem je ponikao i u kojem je proveo kompletnu karijeru osim dve godine nastupa za Unikahu (2009-11).

"Pričali smo određeno vreme. Prošlo je veoma dobro, lepo smo razgovarali. Shvatili smo šta je ko pogrešio i šta je pošlo po zlu, pa nismo osvojili nijednu titulu. Način na koji smo pričali i diskutovali me je učinio zadovoljnim. Praktično smo se odmah dogovorili da ostanem još tri godine. To me čini veoma srećnim, jer mi se čini da ću ovde završiti karijeru", rekao je Printezis posle rastanka sa gazdama Olimpijakosa, braćom Jorgosom i Panajotisom Angelopulosom.

"Šta je trebalo da se dogodi - dogodilo se", dodao je Printezis i jedva se uzdržao od suza.

Pogledajte:

Giorgos Printezis tries to fight back tears of joy and hides behind the door to cry after extending his contract with @olympiacosbcpic.twitter.com/iNdl9tI1fe

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 14. јун 2017.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.