Printezis o Slukasovom prelasku u PAO: Nismo svi isti

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 21:39

Printezis o Slukasovom prelasku u PAO: Nismo svi isti

Legenda Olimpijakosa i bivši kapiten Jorgos Printezis komentarisao je prelazak Kostasa Slukasa u redove velikog rivala Panatinaikosa.

Slukas je potpisao trogodišnji ugovor sa PAO vredan 10 miliona evra, nakon što je poslednje tri sezone proveo u Olimpijakosu u svom drugom manadatu.

Vodio je razgovore sa upravom Olimpijakosa o potencijalnom potpisivanju produžetka saradanje, ali dve strane nikada nisu postigle dogovor. Grčki velikan zvanično se oprostio od Slukasa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četvrtak, a u subotu je on ozvaničio saradnju sa timom iz Atine.

"Kostas je odrastao i zreo čovek, ima 33 godine. Doneo je odluku za koju je smatrao da je najbolja za njega, njegovu porodicu i njegovu budućnost. Nismo svi isti, niko ne može isto da reaguje. Jedni mogu na ovo da gledaju emotivnije, drugi profesionalnije. Ne možete da kažete da je nešto u redu, a nešto pogrešno“, rekao je Printezis..

Njih dvojica su bili saigrači u Olimpijakosu, sve do Slukasovog odlaska u Fenerbahče. Ponovo su se okupili 2020. i još jednom igrali zajedno, a onda je Printezis odlučio da završi karijeru 2022. godine.

"Lično, odrasli smo zajedno, mi smo ljudi iznad svega. Doneo je odluku za koju je smatrao da je najbolja za njega“, rekao je Printezis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.