Primorska i Cibona pred praznim tribinama zbog koronavirusa

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primorska i Cibona pred praznim tribinama zbog koronavirusa

Koper Primorska i Cibona, koji se sastaju u 20. kolu ABA lige, igraće pred praznim tribinama sa ciljem da se spreči širenje koronavirusa, navodi se u saopštenju lige.
Odluka o utakmici pred praznim tribinama doneta je nakon dogovora domaćeg kluba i čelnika ABA lige.

S obzirom da su se u regionu pojavili prvi potvrđeni slučajevi koronavirusa i u skladu sa preporukama nadležnih ministarstava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odgovarajućih zemalja, ABA liga je obavestila sve klubove koji učestvuju o koracima koje je potrebno preduzeti u vezi sa tim pitanjem.
"ABA liga poziva sve učesnike i navijače na arenama da se striktno pridržavaju smernica koje su izdale Svetska zdravstvena organizacija i nadležne državne službe sa ciljem zaštite i sprečavanja daljeg širenja koronavirusa", istaknuto je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koronavirus i u ABA ligi: Primorska i Cibona pred praznim tribinama

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2020

Nema mesta panici, ali nema potrebe ni bezrazložno se izlagati riziku, pa je uprava ABA lige procenila da je pametnija da se utakmica Primorske i Cibone u 20. kolu regionalnog takmičenja odigra pred praznim tribinama u Kopru. Kako se navodi u saopštenju na sajtu ABA lige takva je odluka doneta kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.