Primera - Žuta podmornica slavila u Vitoriji

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - "Žuta podmornica" slavila u Vitoriji

Fudbaleri Viljareala upisali su i deveti trijumf ove sezone.

U okviru 21. kola španske Primere, Viljareal je gostovao u Vitoriji ekipi Deportivo Alavesa, gosti su slavili sa 1:2 (0:1).

Poveli su gosti u 10. minutu, sjajan pas Raula Albiola ka Gomezu na levoj strani, ovaj ubacuje loptu pred gol Alavesa, na pravom mestu se našao Karlos Baka, koji donosi prednost ekipi Viljareala.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi se Alaves vratio u 81. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlična kombinacija Lukasa Pereza i Hoselua, potonji trese mrežu gostiju za 1:1.

Ipak, samo osam minuta kasnije, lep pas Trigerosa ka Ninju, a mladi napadač Viljareala postiže efektan pogodak za novo vođstvo gostujućeg sastava.

Mogao je Alaves do boda u poslednjim trenucima, ali je udarac glavom Elija uspeo da ukroti sjajni Asenho.

Pobeda Viljareala, sada su sedmi sa 31 bodom, Alaves je sa osam bodova manje na 14. poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primera - Sevilja sigurna protiv Granade, loše vesti stigle sa Bliskog istoka! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 00:01

Pobeda Lopetegijevih pulena na "Sančes Pishuanu"...Fudbaleri Sevilje slavili su na svom stadionu protiv Granade sa 2:0 (2:0)...Oba gola pala su u prvih 45 minuta i to u idealnim trenucima...Najpre su u 11. minutu stigli do prednosti, sjajan centaršut Navasa sa desne strane, nebeski skok Luka de Jonga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.