Primera: Valensiji samo bod sa gostovanja u Madridu!

Izvor: UživoFudbal.com, 30.Apr.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Valensiji samo bod sa gostovanja u Madridu!

U meču 34. kola Primere Rajo Valjekano je dočekao Valensiju u predgrađu Madrida. Domači tim koji se nalazi na sredini tabele je poveo u 19. minutu pogotkom, tako da je rezultat na poluvremenu glasio: jedan prema nula za Rajo Valjekano. U nastavku utakmice gosti ostaju sa desetoricom, upravo iz tog napada Valensija iz slobodnog udarca poravnjava rezultat, gol je postigao Dani Pareho. Do kraja utakmice nije viđeno još pogodaka, ali je sudija pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << još jednom igraču crveni karton ovog puta iz redova gostujuće ekipe. Valensija se u narednom kolu sastaje sa Eibarom na svom terenu, dok Rajo Valjekano igra u gostima sa Espanjolom.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva gola i dva crvena kartona u meču Rajo - Valensija

Izvor: Blic, 30.Apr.2015

U pretposlednjem meču 34. kola Primere, Rajo Valjekano i Valensija su remizirali sa 1:1, da bi za kraj Espanjol pobedio Granadu sa 2:1...Domaćini su poveli golom Embarbe u 19. minutu, a tada je golman Valensije Alveš dozvolio da mu lopta prođe kroz ruke...Od 62. minuta, domaćini su igrali sa desetoricom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.