Primera - Valensija slavila protiv Viljareala! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Valensija slavila protiv Viljareala! (video)

"Slepi miševi" osvojili sva tri boda u petnaestom kolu španske lige.

"Slepi miševi" se vratili na pobednički kolosek, na "Mestalji" je savladan Viljareal rezultatom (2:1).

Odličan meč je viđen na "Mestalji", veliko uzbuđenje je viđeno već u petnaestom minutu kada gosti dobijaju penal, ali je ipak Silesen izašao kao bolji u ovom duelu, pošto je odbranio kazneni udarac Morenu.

Ubrzo Valensija stiže do pogotka preko Rodriga, ali je gol Španca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poništen zbog ofsajda tako da se na pauzu otišlo rezultatom 0:0.

U nastavku Rodrigo se upisuje u strelce samo četiri minuta po povratku iz svlačionice za slavlje domaćih, 1:0 u 49. minutu.

"Žuta podmornica" stiže do izjednačenja samo pet minuta po primljenom golu, Angisa uzima loptu na sredini terena i uz malo sreće i precizan šut izjednačuje na "Mestalji", igrao se 54. minut.

Čukvueze je imao priliku za kompletni preokret, ali je njegov promašaj naplatio Feran Tores koji nastavlja svoju golgetersku seriju. Ovog puta Španac koristi asistenciju Vasa i postiže gol za 2:1 u sedamdesetom minutu.

"Žuta podmornica" je tako zabeležila treći poraz zaredom, dok se Valensija pobedom popela na sedmo mesto La Lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pas Maksija Gomeza vredniji od svih golova, Valensija s Viljarealom ove godine 4/4 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2019, 00:14

Mini derbi španske La lige pripao je Valensiji. Treći put uzastopno Viljareal je poražen, a već petu rundu zaredom Žuta podmornica ne zna za pobedu - 2:1. Slepi miševi nastavili su maltretiraju rivala sa Madrigala kao nikoga u 2019. godini. Ovo je bio njihov četvrti meč i četvrta pobeda čete...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.