Primera - Uspavanka u baskijskom derbiju

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Uspavanka u baskijskom derbiju

Atletik Bilbao je u okviru 16. kola španske Primere gostovao u Vitoriji.

Deportivo Alaves je vezao i peti meč bez trijumfa u svim takmičenjima, sada su na svom stadionu odigrali 0:0 sa posrnulim Atletik Bilbaom.

Oba tima nisu pokazala previše, Alaves je nakon sjajnog starta doživeo nagli pad u formi, a to se videlo i danas na terenu.

Bilbao je sa druge strane u velikim problemima, nalaze se u zoni ispadanja i nedavno su promenili trenera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ali, iako su na Garitanovom debiju na klupi savladali Đironu, danas nisu pokazali boljitak u odnosu na dosadašnji tok sezone, imali su nešto više loptu u svom posedu, ali su uputili šest udarca ka golu rivala, tri u okvir.

Alaves je bio nešto konkretniji, 11 šuteva ka golu Bilbaa, ali samo dva u okvri.

Golmani dakle nisu imali preterano posla, pa je utakmica završena sa najprevednijim ishodom, podela bodava bez promene gol razlike.

Alaves šesti sa 25 bodova, Bilbao u zoni ispadanja sa 10 manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Remi Alavesa i Bilbaa u poslednjem meču 16. kola

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Fudbaleri Alavesa i Atletik Bilbaa odigrali su bez golova u poslednjem meču 16. kola španskog prvenstva...Domaći fudbaleri nastavili su sa nešto slabijim utakmicama i ovo im je bio četvrti meč zaredom bez pobede...Zbog odličnog starta sezone Alaves je i dalje prvi vrhu La Lige sa 25 bodova, odnosno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.