Primera: Uljoa u poslednjem minutu (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Sep.2010, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Uljoa u poslednjem minutu (VIDEO)

Poslednji meč 2. kola Primere doneo je dosta uzbuđenja, pošto su Almerija i Real Sosijedad odigrali nerešeno 2:2.

Na prvi gol čekalo se svega osam minuta, a onda je veliko pojačanje kluba iz San Sebastijana, Raul Tamudo, doneo Sosijedadu prednost.

Izjednačenje Almeriji omogućio je Argetninac Pablo Piati, pogotkom u 21. minutu, ali je samo 12 minuta kasnije gost ponovo vodio, posle gola koji je postigao Fransisko Sutil.

Kada se činilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da će gosti odneti čitav plen, u poslednjem minutu meča drugi Argentinac u timu Almerije, Hose Leonardo Uljoa, postigao je gol vredan izjednačenja, pa je domaćin i drugi meč u novoj sezoni završio remijem.



Sosijedad ima četiri boda i nalazi se na četvrtom mestu tabele, dok je Almerija sa dvostruko manje na 14. poziciji.

Izveštaje sa jučerašnjih utakmica možete pogledati OVDE i OVDE.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stouk preokretom u finišu do prvih bodova

Izvor: Blic, 14.Sep.2010

Fudbaleri Stouka su savladali Aston Vilu rezultatom 2:1 posle preokreta u poslednjih desetak minuta i gola u trećem minutu zaustavnog vremena poslednjeg meča 4. kola Premijer lige..."Potersi" su imali zadatak da na Britaniji osvoje prve bodove u ovoj sezoni, nakon tri neugodna poraza, a sve do 80....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.