Primera - Slavlje u predgrađu Madrida, prva pobeda od starta sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Slavlje u predgrađu Madrida, prva pobeda od starta sezone! (video)

Gosti iz Majorke otišli bez plena.

Fudbaleri Leganjesa ostvarili su pobedu u 10. kolu španske Primere pošto su savladali Majorku rezultatom 1:0.

Gosti su nešto bolje ušli u meč, ali Leganes je bio taj koji je probio led i postigao, kasnije će se ispostaviti, odlučujući pogodak.

Igrao se 31. minut kada je Rosales probio po desnoj strani i uputio loptu u kazneni prostor gde se najbolje snašao Martin Braitvait koji je savladao nemoćnog Reinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U nastavku meča nije bilo mnogo uzbuđenja, Braitvait je još jednom zapretio pogodivši prečku u drugom poluvremenu, no promene rezultata nije bilo.

Klub iz predgrađa Madrida se nakon ove pobede našao na 19. mestu sa svega pet osvojenih bodova, dok je Majorka 15. sa pet bodova više.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fantazija, gol nedelje postigao je igrač Herte! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019

"Makazice" na neobičan način...Herta je danas poražena od Hofenhajma rezultatom 3:2, malo je falilo da Berlinci izbegnu poraz nakon dva gola zaostatka u prvom poluvremenu...U drugom delu meča usledila je odlična partija domaće ekipe koja je uspela da se vrati u meč u 55. minutu...Gol je postigao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.