Primera - Sevilja magijom Đoana do prvog mesta! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Sevilja magijom Đoana do prvog mesta! (video)

Klub iz Andaluzije upisao minimalnu pobedu.

Lopetegijev tim upisao minimalnu pobedu na gostovanju u Alavesu zahvaljujući mladom Špancu.

U oba dela igre videlo se da gosti imaju stvar pod kontrolom. Tokom prvog poluvremena su zabeležili čak jedanaest šuta ka golu domaćina, ali će se o onom iz 37. minuta pričati i ubuduće.

Dvadesetpestogodišnji Đordan Đoan šalje pravu bombu iz slobodnjaka i donosi prednost svom timu.

Drugo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je preslikao prvo, ponovo Loptegijevi momci imaju svu kontrolu i inicijativu nad mečom, ali ne uspevaju da overe pobede drugim golom. Alaves sa druge strane je imao tek jedan šut u ovom periodu igre i to preko gola.

Pokušao je Alaves u nastavku, ali su oba šuta njihovih napadača završila pored gola gostiju.

Ipak gol Španca iz prvog poluvremena je bio dovoljan za nova tri boda, Sevilja još uvek ne zna za poraz. Ovom pobedom su preuzeli vrh Primere posle četvrtog kola, Alaves je posle dve nerešene i pobede na premijeri Primere zabeležio prvi poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIŠTA NOVO Alaves ponovo Seviljina žrtva

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Neke stvari se ne menjaju u španskom fudbalu – Sevilja je nepobediva u duelima sa Alavesom. Andalužani su kao gosti slavili sa 1:0 (1:0). Gol odluke postigao je Đordan, u 37. minutu.. Kvota naše kladionice na pobedu Betisa nad Hetafeom je 2.30.. Gol odluke postignut je u 37. minutu. Katalonac...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.