Primera: Ronaldo i Iguain se igrali u komšiluku

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2010, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Ronaldo i Iguain se igrali u komšiluku

Nakon samo 24h Real Madrid se vratio na lidersku poziciju u Primeri. U malom gradskom derbiju, odigranom u okviru 28. kola, Real je rutinski savladao Hetafe rezultatom 4:2 i ostvario desetu uzastopnu pobedu u šampionatu.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo i Iguain po dva za 1. mesto

Izvor: B92, 25.Mar.2010

U poslednjem danu vanrednog 28. kola Primere Real Madrid je u gostima lako savladao Hetafe 4:2 i tako zadržao prvo mesto. Atletiko je takođe pobedio Bilbao 2:0...Dvostruki strelci za Madriđane, koji su nenadoknadivu prednost od 4:0 imali već posle 37. minuta, bili su Kristijano Ronaldo i Iguain....

Nastavak na B92...

Ronaldo i Iguain drže Real na vrhu, pobeda "jorgandžija"

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2010, 01:23

Real Madrid zadržao prvo mesto u Primeri. Kraljevski klub u utakmici 28. kola lagano slavio protiv Hetafea 4:2. Atletiko savladao Bilbao.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.