Primera - Real se mučio, ali slavio u Valjadolidu (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Real se mučio, ali slavio u Valjadolidu (video)

"Los Blankosi" se popeli na čelo tabele.

Fudbaleri madridskog Reala slavili su na "Hose Zorilji" u Valjadolidu sa 0:1 (0:0).

Kazemiro je zatresao mrežu domaćina već u 12. minutu, ali je nakon VAR intervencije doneta odluka da se taj pogodak ne prizna.

Do kraja prvog dela nije bilo izglednijih prilika, da bi nakon 20ak minuta igre u nastavku Benzema bio blizu postizanja gola, nakon centaršuta Rodriga, ali je glavom tukao tik pored leve stative. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

A onda, 78. minut, nakon centaršuta Krosa mrežu Valjadolida trese Naćo, poveli su "Los Blankosi".

Valjadolid je potom pripretio preko Hoakina Fernanndeza, ali je njegov udarac završio pored gola Madriđana, potom je domaćin došao i do prednosti u 88. minutu, ali je i taj pogodak poništen nakon intervencije VAR-a, razlog je bila ofsajd pozicija.

Nije ipak bilo promene rezultata, pobeda Reala, za koji je Luka Jović odigrao poslednjih par minuta.

Ovim trijumfom Madriđani su izbili na čelo tabele sa 46 bodova, tri više od Barselone, Valjadolid je 16. sa 22 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.