Primera: Real prati Barsu u stopu!

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Apr.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Real prati Barsu u stopu!

Na Santijago Bernabeu, domaći Real Madrid ubeležio je nova tri boda protiv Alemrije. Gosti su pokušali da pruže otpor šampionu Evrope ali ih je u poslednjem minutu prvog dela igre gol Hamesa Rodrigeza totalno poremetio.

Početkom drugog dela Dos Santos postiže autogol za 2:0 i to u trenutku kada je lopta išla ka Kristijanu Ronaldu koji je izgleda bio i u ofsajd poziciji.

Pred sam kraj meča Arbeola je postavio konačnih 3:0 za ekipu Karla Anćelotija. Tako da na četiri kola pre kraja Primere, razlika između Barselone i Real Madrida ostaje na dva boda.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

PRIMERA: Trka se nastavlja, Real siguran, Tores majstorijom povukao Atletiko, Elče zakoračio ka opstanku (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2015, 00:12

U pet mečeva 34. kola Primere videli smo veliki broj golova i pobede Reala i Atletika, kao i trijumfe Sevilje, Elčea i Selte.. . Real je rutinski, u laganom ritmu savladao Almeriju na svom terenu rezultatom 3:0, a prvi gol postignut je tek u 43. minutu meča, u pitanju je evrogol, a delo je Hamesa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.