Primera - Prva pobeda La Korunje (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Prva pobeda La Korunje (video)

Treće kolo španske Primere kompletirano je utakmicom između Valjekana i La Korunje, a gosti su odneli ceo plen.

Fudbaleri La Korunje ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni španske Primere, pošto su kao gosti savladali ekipu Valjekana rezultatom 3-1.

Već posle sedam minuta igre gosti su došli u vođstvo, a strelac je bio Borhes na asistenciju Luis Alberta.

Dvadeset minuta kasnije, domaći uspevaju da izjednače preko Embarba, ali tek što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su fudbaleri La Korunje krenuli sa centra, uspeli su ponovo da dođu u vođstvo. Luis Alberto je bio strelac u tom 28. minutu, kada je iskoristio nespretnu reakciju dvojice fudbalera Valjekana u svom kaznenom prostoru - 1:2.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a kada je Lukas Perez u 61. minutu postigao i treći gol za goste, postalo je jasno da će La Korunja upisati prvi trijumf u novoj sezoni.

Posao im je još bio i olakšan od 77. minuta, kada je u ekipi Valjekana isključen Patrik Ebert.

La Korunja se ovom pobedom popela na sedmo mesto na tabeli sa pet osvojenih bodova, dok je Valjekano ostao na pretposlednjoj poziciji sa samo jedinim bodom posle prva tri kola.

Golove sa večerašnje utakmice možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Deportivo zabeležio prvi trijumf (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2015

Fudbaleri Deportiva zabeležili su prvu pobedu u Primeri, pošto su u Madridu bili bolji od Rajo Valjakana 3:1 (2:1).. . Goste je u vođstvo u 7. minutu doveo Borges fantastičnim udarcem glavom posle centaršuta Alberta. Rajo se u igru vratio u 27. minutu kada je Deportivo napravio lošu ofsajd “zamku”,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.