Primera - Preokret na Kamp Nou, Madriđani bez iznenađenja! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Preokret na Kamp Nou, Madriđani bez iznenađenja! (video)

Pike pokrenuo Barsu, Mesi i Suarez dokrajčili rivala.

Fudbaleri Barselone ostvarili su trijumf nad Rajom Valjekanom u okviru 27. kola španske Primere, na kraju je bilo 3:1 za domaćina.

Katalonci su imali dobru šansu koju je propustio Kutinjo, a istu je kaznio fudbaler gostiju Raul De Tomas koji je doveo svoj tim u vođstvo u 24. minutu.

Odgovor je nakon brojnih pokušaja stigao u 38. minutu kada je Đerar Pike na asistenciju Mesija savladao Dimitrijevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za izjednačenje.

Držali su se gosti iz Madrida sve do 50. minuta kada je Leo Mesi sa penala okrenuo rezultat i doveo svoj tim u vođstvo.

Argentinac je bio veoma raspoložen za igru, ali tek je golom Luisa Suareza u 82. minutu otklonjena svaka dilema oko pitanja pobednika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada gubi, Barsa je najbolja!

Izvor: Mondo, 09.Mar.2019

Šampion Španije zadržao je sedam bodova prednosti u odnosu na Atletiko Madrid...Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez..Barselona ponekad zapne na putu, ali je teško bilo šta i bilo ko može sprečiti da osvoji 26. titulu šampiona Španije. Osmu u poslednjih jedanaest godina!..Iako je Rajo Valjekano zapretio...

Nastavak na Mondo...

Primera - U predgrađu Madrida miriše na Ligu šampiona, Mata srušio Uesku! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2019

Maksimović i drugovi u situaciji da se izbore za plasman u najelitnije takmičenje...Fudbaleri Hetafea nastavili su sjajan niz rezultata u španskoj Primeri pošto su u 27. kolu savladali Uesku sa 2:1...Nije dobro krenulo po domaću ekipu pošto je Enrik na asistenciju Avile doveo svoj tim u vođstvo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.