Primera - Podela bodova u duelu dva Atletika, sjajan gest Dijega Košte! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 16:11

Primera - Podela bodova u duelu dva Atletika, sjajan gest Dijega Košte! (video)

U okviru 28. kola "Jorgandžije" su gostovale na "San Mamesu".

Nastavljena je sezona i u Španiji, danas smo u terminu od 14h mogli da gledamo duel Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida na "San Mamesu".

Dva Atletika su odigrala interesantan meč, na kraju su podelili bodove, susret je okončan rezultatom 1:1 (1:1).

Prvi su pripretili gosti iz prestonice, Karasko je pobegao odbrani Bilbaa, izbio je sam pred Unaja Simona, ali nije uspeo da ga savlada, šutirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pored leve stative.

Od tog trenutka su domaći igrači nešto bolje zaigrali, najpre je Injaki Vilijams zagrejao dlanove Janu Oblaku nakon jednog pokušaja glavom, a potom je u 33. minutu još bolju šansu imao Jeraj Alvarez, ali je sjajni Slovenac uspeo da ukroti  i pokušaj štopera Bilbaa.

Ipak, četiri minuta kasnije je bio nemoćan, Juri Berćiće je ubacio loptu sa leve strane, Muniain je na prvu sjajno šutirao, Oblak nemoćan, 1:0 za Bilbao.

Radost domaćeg sastava je ipak trajala samo dva minuta. Koke šalje vrlo dobro loptu kroz sredinu ka Dijegu Košti, ovaj dolazi do lopte između dva igrača Bilbaa i sa 10ak metara matira Simona, 1:1.

Košta je gol posvetio fudbalerki madridskog Atletika Virhiniji Toresilji, koja je minulog meseca operisala tumor na mozgu.

❤ ¡Va por ti, @VirginiiiaTr! ❤

🔴⚪ #AúpaAtleti pic.twitter.com/K7j6SizmYO

— Atlético de Madrid (@Atleti) June 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Remi dva Atletika " Bilbao i Madrid podelili bodove

Izvor: B92, 14.Jun.2020

Fudbaleri Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa odigrali su 1:1 u utakmici 28. kola španske LaLige...U sunčanom Bilbau su se ovog nedeljnog popodneva na stadionu "San Mames" sastali Atletik bilbao i Atletiko Madrid,..Utakmca je završena bez pobednika, a krajnji rezultat bio je 1:1...Prvo poluvreme je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.