Primera: Pacini produbio agoniju Reala!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Pacini produbio agoniju Reala!

Kriza aktuelnog prvaka Španije i Evrope se nastavlja.

Fudbaleri madridskog Reala doživeli su novi kiks u španskoj Primeri, kako su odigrali 2:2 (1:1) na gostovanju ekipi Levantea.

Igrao se 11. minut, kada je Serhio Ramos bio najbolji u skoku nakon kornera Tonija Krosa, kapiten je zatresao mrežu Levantea za prednost Madriđana od 0:1.

Delovalo je da bi Levante mogao da doživi katastrofu, Madriđani su ih probili u ranoj fazi utakmice, ali domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaleri su izdržali nalete "Los Blankosa", da bi u poslednjim minutima prvog dela igre došli i do izjednačenja.

Uspavanom Ramosu je pobegao napadač Levantea, izbio je sam pred Navasa, ali je golman iz Kostarike odlično intervenisao. Ipak, na njegovu nesreću, na odbitak natrčava Boateng, koji preciznim udarcem smešta lotpu u mrežu gostiju.

U nastavku je Real očekivano konstantno pretio domaćem sastavu, ali su dugo imali problema da probiju zadnju liniju Levantea.

U tome su uspeli u 81. minutu, Benzema je pokupio jednu loptu u kaznenom prostoru tima iz Valensije, nakon greške odbrane, dodao je do Iska, koji se namestio na udarac i snažnim šutem matirao večeras raspoloženog Ojera.

Nakon toga je Levante krenuo na sve ili ništa, imao je veliku šansu u 87. minutu Rođer, ali nije uspeo da zahvati loptu glavom iz izgledne pozicije.

A onda, 89. minut, Đanpaolo Pacini prihvata sjajan pas u kaznenom prostoru Reala, iskusni Italijan u padu uspeva da uputi udarac, Navas kači loptu, ali ona ipak odseda u njegovoj mreži, 2:2 u Valensiji!

Utakmica je produžena pet minuta, pokušavali su Madriđani na sve načine da vrate prednost, Modrić je imao dve prilike, ali nije uspeo da zatrese mrežu domaćeg sastava.

Ostalo je 2:2 u Valensiji, Real je doživeo novi kiks, četvrti su na tabeli sa 18 bodova manje od Barselone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.