Primera - Nije vredela ni bomba Vadilja, Baski uzeli čitav plen u Granadi! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Nije vredela ni "bomba" Vadilja, Baski uzeli čitav plen u Granadi! (video)

Portu presudio domaćinu.

Fudbaleri Real Sosijedada ostvarili su pobedu u Granadi pošto su savladali domaćina sa 2:1 u 12. kolu španske Primere.

Terensku inicijativu gosti su materijalizovali sredinom prvog poluvremena kada je Portu doveo svoj tim u vođstvo.

Ojarzabal je iskoristio grešku odbrane domaće ekipe i uposlio svog saigrača kojem nije bilo teško da matira Silvu u 21. minutu igre.

Nedugo nakon toga, arbitar Prieto je rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spornu situaciju gledanjem VAR snimka na kojem je utvrdio da nema kaznenog udarca za ekipu Granade.

Baski ipak nisu uspeli sačuvaju mrežu u 36. minutu kada je Alvaro Vadiljo sjajnim udarcem iz slobodnog udarca sa oko 30 metara.

U nastavku susreta nismo videli mnogo uzbuđenja, pa se niko nije ni nadao da bi moglo doći do promene rezultata.

Igrao se 89. minut meča kada je Januzaj sjajno uposlio Portua koji se po drugi put upisao u strelce i tako doneo pobedu svom timu protiv odličnog tima iz Granade.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sosijedad slavio u Granadi golovima Portua

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 00:13

Fudbaleri Real Sosijedada slavili su kao gosti protiv Granade u susretu 12. kola prvenstva Španije...Klub iz San Sebastijana je ostvario sedmu pobedu u sezoni i treću u poslednjih pet utakmica, dok je Granadi ovo bio četvrti poraz...Ojarzabal je odlično uposlio Portua u 21. minutu i njemu nije bilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.