Primera - Maksimović i Hetafe bez odgovora za žutu podmornicu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Maksimović i Hetafe bez odgovora za "žutu podmornicu"! (video)

Prekinuta odlična serija tima iz predgrađa Madrida.

Viljareal slavio sa 1:0 i tako prekinuo niz gostiju od sedam utakmica bez poraza u ligi.

U prvom delu igre konkretniji domaćin, ali ovaj period završavamo bez golova, najbolje prilike su imale Trigeros i Moreno.

"Žuta podmornica" stiže do krucijalne prednosti vrlo brzo posle povratka sa pauze, Moi Gomez koristi odbitak u 52. minutu meča. Ubrzo posle toga je Kabrera iz Hetafea imao priliku, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez promene rezultata.

Veliku glupost pravi rezervista Matijas Olivera koji je ušao početkom drugog poluvremena, a zazim u periodu od dva minuta dobio dva žuta kartona i ostavio goste sa deset igrača na terenu.

Ekambi je imao par prilika da pobedu učini ubedljiviju, ali je golman Hetafe u par navrata imao i sreće.

Nemanja Maksimović je odigrao svih devedeset minuta za Hetafe.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Učitelj bolji od učenika, "dobri sin" Son i nije bio tako dobar

Izvor: RTS, 22.Dec.2019

Fudbaleri Čelsija savladali su u londonskom derbiju Totenhem sa 2:0. . Posle srdačnog zagrljaja Žozea Morinja i Frenka Lamparda na početku meča, rat je počeo!..Čelsi, koji je do danas imao četiri poraza u pet utakmica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.