Primera - Kraljevići igrali poker u Barseloni, mogu i sa igračem manje! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - "Kraljevići" igrali poker u Barseloni, mogu i sa igračem manje! (video)

Crveni karton Varana ih nije omeo da upišu još jednu prvenstvenu pobedu.

Fudbaleri Reala iz Madrida ostvarili su pobedu u Barseloni gde su porazili Espanjol sa 4:2 u okviru 21. kola španske Primere.

Dobar početak "Kraljevskog kluba" najavio je Karim Benzema koji je postigao vodeći pogodak već u četvrtom minutu susreta.

Već u 15. minutu bilo je 2:0, Serhio Ramos je bio najviši u skoku nakon centaršuta Modrića i matirao nemoćnog Lopeza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Deset minuta kasnije uzvratili su domaćini preko Lea Baptistaoa, ali da Real ipak ode na odmor sa dva gola prednosti pobrinuo se Benzema svojim drugim pogotkom u 45. minutu meča.

Ubedljiviju prednost svojoj ekipi doneo je Geret Bejl u 68. minutu, tek četiri po ulasku u igru, da bi poraz Espanjola ublažio Roberto Rozales u 81.

Real je od 72. minuta igrao sa igračem manje pošto je direktan crveni karton dobio Varan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.