Primera - Hetafe nastavlja da oduševljava, Sosijedad odigrao vrlo loše

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Hetafe nastavlja da oduševljava, Sosijedad odigrao vrlo loše

Da li može Hetafe da nastavi u ovakvom tempu do kraja ove sezone?

Današnji program, kada je u pitanju španska liga su otvorili Hetafe i Real Sosijedad, a domaćin je slavio rezultatom 1:0 (1:0).

Domaćin ima zaista impresivnu sezonu i nalazi se u samom vrhu tabele. Gosti igraju veoma promenljivo, ali danas nisu imali apsolutno nikakve šanse. Hetafe je već u trećem minutu poveo preko Moline. Zaista je domaćin bio mnogo bolji u prvom poluvremenu, oni su pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zašto su ovako visoko rangirani, a šteta što nisu postigli još neki gol u prvih 45 minuta. Sosijedad je imao jednu dobru priliku preka Sandra Ramireza, ali igrač Sosijedad nije bio precizan u 25. minutu.

Drugo poluvreme je proteklo dosta mirno, bez nekih većih uzbuđenja, što je naravno odgovaralo Hetafea koji je imao prednost. Oni su prepustili posed gostima, ali Sosijadad je bio prilično bezopasan i nisu uspeli da iz tog poseda naprave neku dobru šansu.

Hetafe je ovom pobedom izbio na 5. poziciju, dok je Sosijedad vezao i treći uzastopni poraz i trenutno se nalaze na 13. poziciji na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.