Primera - Bilbao novi lider lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Bilbao novi lider lige! (video)

Baskijci su bili sigurni na "San Mamesu".

Atletik Bilbao bez poraza u novoj sezoni, večeras je pao Alaves sa 2:0 u petom kolu Primere.

Garitanov tim je tokom velike većine meča imao igru u svojim rukama, ali prednost domaćeg tima ipak stiže iz penala posle konsultacija sa VAR tehnologijom. Iskusni Raul Garsija preuzima odgovornost, golman Alavesa čita stranu, ali je udarac bio precizan. Bilbao vodi od 38. minuta.

Drugo poluvreme je prošlo u pravoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dominaciji domaćeg tima. Svoje prilike nisu iskoristili redom Muniain, Injaki koji pogađa prečku, ali je Iker ipak uspeo dvadesetak minuta pred kraj meča da overi pobedu svog tima.

Omaleni Španac sjajno reaguje na odbitak i postiže gol u 72. minutu meča.

Ovom pobedom Atletik Bilbao je trenutno prvi na tabeli Primere.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dva penala i štoperi skloni kiksevima: Olimpijakos u 89. ispustio pobedu nad Panatinaikosom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2019

Imao je pobedu u šaci, ali je imao i štoperski tandem sklon kiksevima. Velike gluposti Olimpijakosovog tandema centralnih bekova koštale su njihovu ekipu pobede u gradskom derbiju za savršen kraj nedelje u kojoj je velikan iz Pireja uspeo i da otme bod Totenhemu na startu Lige šampiona. Bod i protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.