Primera - Baskija videla Odegardovu čaroliju, Ojarzabal srušio Alaves, ispred Sosijedada samo Real! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Baskija videla Odegardovu čaroliju, Ojarzabal srušio Alaves, ispred Sosijedada samo Real! (video)

Baski nastavljaju niz sjajnih rezultata.

Fudbaleri Real Sosijedada večeras su prilično lako savladali Alaves sa 3:0 u šestom kolu španske Primere.

Sve je bilo gotovo već nakon prvih 45 minuta kada su Baski stekli nedostižnu prednost.

Igrao se 19. minut kada je Martin Odegar ponovo pokazao kakav je majstor i fantastičnom asistencijom proigrao Mikela Ojarzabala kojem nije bilo teško da savlada Pačeka.

U 32. minutu Vilijan Hoze je duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost svoje ekipe pošto je odlično reagovao na centaršut Ojarzabala.

Upravo je on postigao svoj drugi pogodak na meču devet minuta kasnije sa penala i tu je bio kraj svih nada Alavesa da mogu da izbegnu poraz.

Gosti su na kraju ostali i sa igračem manje pošto je Garsija zaradio isključenje, a tom prilikom Sosijedad nije uspeo da postigne još jedan gol pošto je Portu promašio penal.

Tako se Sosijedad našao na drugom mestu španske Primere sa 13 bodova, ispred njega je samo Real sa bodom više.

Sa druge strane, Alaves je 17. sa pet poena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sosijedadu dovoljan 41 minut za ubedljivu pobedu

Izvor: B92, 26.Sep.2019

Fudbaleri Real Sosijedada savladali su Deportivo Alaves rezultatom 3:0 na svom terenu u 6. kolu španske Primere...Sosijedad je ovom pobedom došao do 13 bodova i pozicije broj dva u LaLigi, odmah iza Real Madrida koji je osvojio 14 bodova...Ovo je bila četvrta pobeda za Real Sosijedad ove sezone, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.