Primera - Barsin poker u mreži gradskog rivala, Mesi prepisao od Kolarova! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Barsin poker u mreži gradskog rivala, Mesi "prepisao" od Kolarova! (video)

Mesi i Dembele se igrali sa Espanjolom.

Fudbaleri Barselone bili su vrlo ubedljivi na gostovanju u 15. kolu španske Primere pošto su savladali Espanjol u gradskom derbiju rezultatom 4:0.

Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu, a Espanjol je načeo ko drugi do - Leo Mesi.

Argentinac je briljirao na večerašnjem susretu, a sve je počelo u 17. minutu kad je postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca.

Devet minuta kasnije, "Pulga" je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sjajnog niza driblinga asistirao Osmanu Dembeleu koji je na fantastičan način savladao nemoćnog Lopeza.

Do kraja poluvremena videli smo još jedan gol, a on je delo Luisa Suareza koji je rutinski završio akciju svoje ekipe u 45. minutu meča nakon dodavanja Dembelea.

Veoma raspoloženog Mesija nisu mogli da uhvate ni lasom, a ponovo je pokazao zašto je jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u ovom trenutku. Postavio je Argentinac loptu na nešto manje od 30 metara od gola po levoj strani i ponovo savladao golmana Espanjola u 65. minutu meča.

Nešto slično je danas učinio i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov.

Uspeli su i domaćini da postignu gol u 72. minutu kada je strelac bio Oskar Duarte, ali njegov pogodak je poništen zbog ofsajda. Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi briljirao u derbiju Barselone

Izvor: RTS, 08.Dec.2018

Fudbaleri Barselone savladali su kao gosti u gradskom derbiju ekipu Espanjola 4:0. Mesi postigao dva efektna pogotka iz slobodnih udaraca, zabeležio i asistenciju. Atletiko ubedljiv protiv Alavesa, remi Valensije i Sevilje. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.