Primera: Barselona - Real Madrid 1:1 (POLUVREME)

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Barselona - Real Madrid 1:1 (POLUVREME)

Na "Kamp Nou" od 21.00 sat u "El Klasiku" sastaju se Barselona i Real Madrid, a nakon prvih 45 minuta duela u 28. kolu Primere rezultat je nerešen - 1:1.

Katalonci su iskoristili nekoliko kikseva najvećeg rivala i preuzeli lidersku poziciju, a u nedelju uveče prvi su došli do vođstva.

Igrao se 19. minut kada je Lionel Mesi izveo prekid sa leve strane, a defanzivac Žeremi Matje umakao Serhiju Ramosu i glavom matirao Ikera Kasiljasa za 1:0. To je Francuzu bio prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prvenstvni gol u dresu Katalonaca.

Izjednačenje doneo je Kristijano Ronaldo u 32. minutu. Nakon kontranapada, Karim Benzema je sjajno petom odigrao za Portugalca, a ovaj vrhom kopačke loptu poslao u levu stranu gola domaćina - 1:1.

(Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suares rešio Klasiko, da li i Ligu?

Izvor: B92, 22.Mar.2015

U 229. El Klasiku, fudbaleri Barselone savladali su Real Madrid 2:1 (1:1) u derbi meču 28. kola Primere...Katalonci su ovom pobedom stekli četiri boda prednosti u odnosu na večitog rivala, deset kola pre kraja nacionalnog šampionata, i došli na korak do nove titule...'Blaugrana' je prva stigla do...

Nastavak na B92...

Da li je bio ofsajd kod Bejlovog gola? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2015, 00:28

U 40. minutu igre na 'Nou Kampu' zbila se najspornija situacija na večarašnjem 'El Klasiku', Garet Bejl je zatresao mrežu Klaudija Brava, Velšanin nije bio u nedozvoljenoj poziciji, ali jeste Kristijano Ronaldo koji mu je asistrirao glavom. Sudeći prema fotografiji u prilogu, sudije su bile u pravu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.