Primera(B92, 22): Barsa - Deportivo

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera(B92, 22): Barsa - Deportivo



Barselona se nada da bi mogla ostati na vrhu tabele Primere sa pobedom protiv Deportiva iz La Korunje. Katalonski tim ima 53 boda - isto koliko i rival Sevilja, ali i bolji međusobni skor u dva meča sa andaluzijskom ekipom. Utakmicu na Kamp Nouu direktno će prenositi televizija B92 u subotu od 22 časa.

Rajkard ne može da računa na Portugalca Deka kojem je operisan prst, a Meksikanac Rafael Markes će se odmarati posle napornih obaveza u svojoj nacionalnoj selekciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U timu neće biti mesta ni za napadače Havijera Saviolu i Santija Eskera.

U želji da osvoji tri boda, Rajkard će La Korunji suprotstaviti najjači sastav i očekuje da će igrači prikazati maksimum.

"Vreme je da na terenu pokažemo šta želimo da postignemo ove sezone. Svaki tim na Nou Kamp dolazi sa velikom motivacijom. Mi moramo biti maksimalno koncentrisani ukoliko želimo da pobedimo", rekao je Rajkard.

Rajkard je posebno upozorio na katalonske napadače Đoana Verdua i Kristijana Idalgoa – koji su prošli mlađe selekcije Barselone pre nego što su prešli u Deportivo.

La Korunja nema konstantnu sezonu i trenutno se nalazi u sredini tabele. Počeli su veoma dobro i očekivali plasman u Evropu, ali su naglo pali u formu tokom zime i trenutno su 12. na tabeli sa 36 bodova posle devet pobeda, devet nerešenih i devet poraza.

Trener Đoakin Kaparos će verovatno napustiti klupu La Korunje na kraju sezone, bez obzira što tim još uvek nije definitivno ispao iz trke za UEFA kup. Na meču protiv Barselone neće moći da računa na Havijera Arizmendija zbog suspenzije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.