Primera - Atletiko slavi El Ninja, Valensija u seriji! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Atletiko slavi 'El Ninja', Valensija u seriji! (video)

Golom Fernanda Toresa Atletiko Madrid je slavio na "San Mamesu" pa se posle manje od sat vremena vraća na deobu prvog mesta na tabeli sa Barselonom.

Četiri utakmice 34. kola španske Primere odigrane su u terminu od 20.45 a najinteresantniji susret bio je onaj koji su Atletik Bilbao i Atletiko Madrid odigrali na "San Mamesu".

Posle ubedljivog trijumfa Barselone u La Korunji "Jorgandžije" su morale da slave na neugnodnom gostovanju kako bi zadržale korak za liderom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Primere, što je ekipi Dijega Simeonea pošlo za rukom.

Atletiko Madrid slavio je na "San Mamesu" rezultatom 0:1 (0:1) a jedini pogodak za "Jorgandžije" postigao je Fernando Tores.

Pobedonosni pogodak vredan tri boda "El Ninjo" je postigao u 38. minutu nakon oštrog centaršuta Antoana Grizmana i udarca glavom koji golman Atletik Bilbaa nije mogao da zaustavi.

Pobeda na "San Mamesu" omogućila je Atletiko Madridu da zadrži korak za Barselonom koja je u La Korunji smoždila Deportivo i na kratko se osamila na vrhu tabele sa 79 bodova.

Pored duela na "San Mamesu" igralo se još u Hihonu, Malagi i Valensiji gde su gostima ostavljene mrvice.

Valensija je vezala treću pobedu u nizu pošto je sa 4:0 (3:0) torpedovala Eibar uz het-trik Paka Alkasera koji je za samo 30 minuta rešio pitanje pobednika.

Sporting je na domaćem terenu ostvario zlata vrednu pobedu nad Seviljom (2:1) koja mu je omogućila da pobegne iz zone ispadanja. Hihon će večeras slaviti Ismaela Lopeza koji je u prvom minutu nadoknade doneo tri boda ekipi Sportinga.

Malaga je remizirala sa Rajo Valjekanom rezultatom 1:1 (0:0) a bod domaćem sastavu doneo je Federiko Rika golom u prvom minutu nadoknade vremena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIMERA: Real i Atletiko nastavljaju poteru za Barsom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016

U vanrednom 34. kolu španske Primere, posle Barselone, pobede su zabeležile i ekipe Atletiko Madirda i Real Madrida.. . Trka u troje nastavlja se u Španiji. Posle neverovatne pobede Barselone nad Deprotivom 8:0, Atletiko Madrid je u na teškom gostovanju bio bolji od imenjaka iz Baskije 1:0.. Bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.