Primera - Atletiko i Levante pet minuta tresli mreže, Oblak blistao, Jorgandžije slavile (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Atletiko i Levante pet minuta tresli mreže, Oblak blistao, "Jorgandžije" slavile (video)

Konačan rezultat postavljen je praktično u uvodninm minutima utakmice.

Fudbaleri madridskog Atletika su na startu drugog dela sezone u španskoj Primeri dočekali Levante, slavili su sa 2:1 (2:1).

Poveli su u 13. minutu, Parti je poslao loptu na desnu stranu ka Tripijeu, engleski reprezentativac je na prvu opalio po lopti i poslao je pred gol rivala, gde se na pravom mestu našao Korea, koji donosi prednost "Kolćonerosima".

Samo tri minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Levante dolazi do izjednačenja, lukav centaršut Kampanje iz slobodnog udarca, nabacio je loptu na volej Rođeru Martiju, koji matira Oblaka za 1:1.

Ipak, nije dugo trajala radost gostiju, centaršut Renana Lodija sa leve strane već u 18. minutu u gol pretvara Felipa, Atletiko je ekspresno vratio prednost.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, Atletiko je u nastavku imao šansu da otkloni sve dileme, igrao se 78. minut kada je Žoao Feliks tukao sa ruba kaznenog prostora rivala, ali je lopta otišla pored gola.

Enes Bardi je u 83. minutu mogao da šokira domaćina, pokušao je nakon solo prodora da savlada Oblaka, ali je sjajni Slovenac bio siguran.

Još jedna šansa za Bardija u trećem minutu nadoknade i još jedna odlična intervencija Oblaka, koji je tako sačuvao sva tri boda ekipi Dijega Simeonea.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa gubi u katalonskom derbiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020

Iznenađenje na pomolu...Fudbaleri Barselone igraju svoj prvi meč u novoj godini, gostuju u komšiluku gradskom rivalu Espajnolu...Nakon 45 minuta igre domaćin vodi sa 1:0...Dominirali su fudbaleri "Blaugrane", ali nisu uspevali ozbiljnije da ugroze Dijega Lopeza, da bi u 23. minutu usledio šok...David...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.